×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

EDUCATIE

Stichting Verhuur Veilig organiseert training voor diverse doelgroepen.

Voor het onderhouden, vergroten en verbreden van de kennis en vaardigheden met betrekking tot verhuur en vastgoedbeheer wordt deelnemers van het Keurmerk geadviseerd deze training te volgen.

Ook voor niet-Keurmerkhouders kan het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van goede verhuur en beheer van woningen belangrijk zijn. In principe worden cursussen georganiseerd middels open inschrijving of aanmelding!

Cursussen door VerhuurVeilig

Cursus Verhuur Veilig (of verhuur niet)

Een praktijkgerichte cursus waarin uw verhuurproces wordt doorgelicht en u wordt getraind in het herkennen van juiste of valse loonstroken, het voorkomen dat u slachtoffer wordt van malafide huurders en hoe u zelf uw screening van kandidaat-huurders kunt optimaliseren.

Duur: 1 dagdeel
Kosten: 125 euro per deelnemer met een minimum van 5 deelnemers (excl. Zaalhuur en lunch)  en € 100,00 per deelnemer vanaf 10 deelnemers.

Let op! In verband met de covid-19 maatregelen bieden wij de cursus nu ook individueel aan. Het minimum van 5 personen is tijdelijk vervallen.

 

  • Iedere cursus kan op maat op uw organisatie en behoefte worden aangepast. Bij meer dan 10 deelnemers uit dezelfde organisatie is een korting op de cursusprijs bespreekbaar.
  • Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

Cursussen door Securitech

Cursus Profiling

De training Profiling is ontwikkeld om op een snelle, goede en klantvriendelijke wijze onderzoek te doen naar
de juiste identiteit van een persoon. Voor meer informatie, zie de onderstaande brochure welke is te downloaden via de link.

Brochure training Profiling

Cursus Document Security

De training Document Security is gericht op het herkennen van echtheidskenmerken in identiteitsbewijzen, zoals paspoorten en rijbewijzen. Door de modulaire opbouw wordt gefaseerd dieper ingegaan op de specifieke
echtheidskenmerken van documenten.

Brochure training Document Security

Meer informatie? Neem contact op met Stichting Verhuur Veilig

Telefoonnummer:  085-1307954
Email:    info@verhuurveilig.nl

TOP