×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

AANMELDEN KEURMERKHOUDER EN KOSTEN

VERHUURMAKELAARS

Als keurmerk-lid onderscheidt u zich op de verhuurmarkt omdat u middels het keurmerk aan uw klanten laat zien dat u als keurmerkhouder kwalitatief goed, zorgvuldig en integer handelt en het verhuurproces transparant is.

Om keurmerkhouder te mogen worden, wordt door Verhuur Veilig een entreetoets afgenomen waarbij uw huidige verhuurproces wordt doorlopen.  Dan ontvangt u een rapport met aanbevelingen en het verhuurprotocol.

Jaarlijks wordt een audit afgenomen waarbij controles worden uitgevoerd op het verhuurproces.

Mocht een klant een klacht indienen over uw handelen, dan zal Verhuur Veilig het dossier beoordelen of u correct heeft gehandeld en zal hierover aan u en de klager hierover een rapportage opstellen. Tevens kunt u, indien een gerechtelijke procedure volgt, een medewerker van Verhuur Veilig als getuige voor u optreden.

De kosten zijn voor :

-  Keurmerk            € 365,00 * per jaar

-  Entreetoets        € 200,00 * eenmalig

Als keurmerk-lid ontvangt u ons logo op raamstickers en kunt u het logo gebruiken op uw briefpapier en vermelden op uw eigen website.

Op onze website wordt u als keurmerk-lid vermeld. Bent u in meerdere gemeenten actief, kunt u tegen een eenmalige vergoeding ook in die gemeenten vermeld worden.

Mocht geconstateerd worden dat u zich niet aan het verhuurprotocol gehouden hebt en u dit niet kan onderbouwen krijgt u een periode van drie maanden om uw verhuurproces weer te verbeteren. Mocht u geen verbetering laten zien, dan zal het keurmerk u worden ontnomen.  Dit zal tevens vermeld worden op de website van Verhuurveilig,nl

* prijzen [2019/2020] exclusief 21% BTW

 

AANMELDFORMULIER

Algemeen
Vestigingsadres
Contactpersoon

Meer informatie? Neem contact op met Stichting VerhuurVeilig

Telefoonnummer:  085-1307954
Email:    info@verhuurveilig.nl

TOP