×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Keurmerkhouders

VERHUURMAKELAARS

Als verhuurmakelaar of beheerder in vastgoedmanagement is het belangrijk om vastgoed beleggingen goed te verhuren. Dankzij het Keurmerk VerhuurVeilig is dit mogelijk, want hiermee laat u aan de woningeigenaren zien betrouwbaar, professioneel en transparant te handelen. Immers, om in aanmerking te komen voor hét keurmerk, moet worden voldaan aan eisen en richtlijnen die zijn opgesteld door Stichting VerhuurVeilig. Keurmerk deelnemers kunnen op deze manier aantonen dat een woning bij hen in goede handen is; dankzij de opgestelde richtlijnen wordt de juiste controle verricht op documenten rond de instroom van huurders en er wordt zorgvuldig gekeken onder welke omstandigheden een huurovereenkomst plaatsvindt. Zo weet een makelaar of beheerder in vastgoedmanagement met welke huurder hij in zee gaat en is de kans op een optimaal rendement bijzonder groot.

OOK KEURMERKHOUDER WORDEN?

Keurmerkhouders van VerhuurVeilig kiezen voor kwaliteit, integriteit en transparantie. Tevens laten zij aan huiseigenaren, beleggers, verhuurders en groot beheerders zien dat zij gecontroleerd worden op dossier- en kantoor-niveau.

Als keurmerkhouder zal uw logo met korte informatie van uw kantoor op onze website worden geplaatst. Tevens hebt u het recht om ons logo op uw website te plaatsen.

Als keurmerkhouder zult u door ons op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen in de verhuurmarkt.

Onze huidige partners

Nispensestraat 72
4701 CX Roosendaal
T 0165-870000
info@cswonen.nl
www.cswonen.nl

CS Wonen verhuurmakelaardij is een professionele en betrouwbare verhuurmakelaar van deze tijd. Wij zijn al 8 jaar gespecialiseerd in het verhuren en huren van woningen in West-Brabant. Het verhuren gebeurt voornamelijk aan particulieren, maar ook voor huisvesting van werknemers bent u bij ons aan het goede adres. Uw woning tijdelijk verhuren om leegstand tijdens verkoop te overbruggen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Met onze persoonlijke en transparante aanpak betrekken wij zowel verhuurder als huurder zoveel mogelijk bij het verhuurtraject.

Guido Gezellestraat 15 A
4532 GA Terneuzen
T 088-5667200
info@wooncoach.nl
http://www.wooncoach.nl

Wooncoach is een onafhankelijke woningmarktintermediair en makelaar in Terneuzen en Den Haag. We bemiddelen bij huur en verhuur en begeleiden de aan- en verkoop van woningen in de regio Terneuzen en Den Haag. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onafhankelijke taxaties, vastgoedbeheer, investeringen in vakantiewoningen in binnen- en buitenland en relocation. Of het nu om particulier of zakelijk gaat: Wooncoach neemt alle woonvragen en huisvestingsvraagstukken professioneel uit handen.

Piusstraat 24a
5038 WS Tilburg
T 013-5441506
tilburg@rotsvast.nl
https://www.rotsvast.nl/

Wij doen ons uiterste best om u te helpen bij het vinden van nieuwe woonruimte. Als u uw woning wil verhuren of verkopen dan informeren we u graag over de mogelijkheden. Zo hebben we een uitstekend inzicht in de regionale vastgoedmarkt en kunnen we ons uitgebreide netwerk inzetten, waardoor u profiteert van een groot en divers woningaanbod.

Twentepoort Oost 34
7609RG Almelo
088-7009900
info@123wonen.nl
https://www.123wonen.nl

123Wonen bemiddelt bij de verhuur en beheer van woonruimte. Wij hebben een landelijke dekking en altijd een kantoor bij u in de buurt. Onze specialisatie is de verhuur aan expats, maar wij verhuren in elk segment.  Als verhuurder krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een uitgebreid antecedentenonderzoek, meerdere credit checks, inkomenscontrole en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Bij 123Wonen betaalt u geen oneerlijke aanhuurkosten, wij treden 100 % voor de verhuurder op.

Schieweg 34
3039 BB Rotterdam
T 010-4672555
info@kolpavvs.nl
http://www.kolpavvs.nl

Vastgoed beheer bij Kolpa V.V.S. betekent voor u als eigenaar een goed geregeld en planmatig technisch onderhoud en een degelijk financieel beleid. Kolpa V.V.S. Beheer B.V heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het beheren van vastgoed voor derden. In deze periode hebben wij dan ook een ruim klantenbestand van zowel particuliere- als institutionele beleggers opgebouwd.

Meer informatie? Neem contact op met Stichting VerhuurVeilig

Telefoonnummer:   085 - 27 35 277
Email:                          info@verhuurveilig.nl

Tweets

  • RT @AndereTijden: #Cocaïne of #heroïne? Aan welke drug moet de politie de meeste aandacht schenken? In de jaren 80 kiest de narcoticabrigad…
    over a year ago
  • RT @SBWHnl: Uitspraak Rechtbank inzake sluiting pand wegens hennep. Gemeente heeft ernstige fouten gemaakt in de gevoerde procedure en krij…
    over a year ago
  • RT @SBWHnl: verhuurder die drie weken na ingang huurcontract in aanbouw zijnde hennepplantage meldt, hangt sluiting van 6 maanden van het p…
    over a year ago

Belangrijke Links:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

En blijf maandelijks op de hoogte van het laaste nieuws
TOP