×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

BUSINESS PARTNERS

Onze huidige partners

Indien u als bedrijf producten of diensten aanbiedt die interessant zijn voor onze VerHuurVeilig Keurmerk-leden, kan het voor u en onze leden interessant zijn om Business-Partner te worden.

Een Business-Partner wordt beoordeeld op toegevoegde waarde en moet voldoen aan gestelde normeringen.

Als Business-Partner krijgt u een doorverwijzing naar uw eigen website. Alle Business-Partners mogen het VerhuurVeilig-logo op hun site plaatsen.

Raadhuisstraat 22
1016 DE Amsterdam
T 085 - 273 52 78
info@slachtofferhennepteelt.nl
www.slachtofferhennepteelt.nl

Stichting Slachtoffer Hennepteelt is gespecialiseerd in het civiel rechtelijk bijstaan van eigenaren die slachtoffer zijn geworden van illegale hennepteelt. Wij bieden ervaring, vaste prijzen en praktische oplossingen.

OOK BUSINESS PARTNER WORDEN?

Businesspartner worden bij VerHuurVeilig en wat levert het u op?

  • Het belangrijkste nieuws omtrent nieuwe ontwikkelingen, aandachtspunten direct in uw mailbox
  • Logo van uw bedrijf op de site van Stichting VerHuurVeilig
  • Gebruik van het logo van Stichting VerHuurVeilig op uw bedrijfssite

Het verhuren van een woning of bedrijfspand blijft een onzeker verhaal. Het gaat nl. om een waardevol bezit dat in bruikleen wordt genomen door in wezen een onbekende. Het is dan ook van belang dat de huurder van het vastgoed een betrouwbaar en eerlijk persoon is. Helaas blijkt de praktijk vaak anders uit te wijzen en worden huiseigenaren de dupe van malafide huurders.

VerhuurVeilig ondersteunt u indien gewenst bij het verhuur-proces en draagt zo bij aan een integere verhuurmarkt.

Maasboulevard 5
6211 JW Maastricht
T 043 325 45 65
info@grouwels.nl
www.grouwelsvastgoed.nl

Grouwels Vastgoed is een vastgoedbelegger wiens wortels
terugreiken tot de jaren 60 van de vorige eeuw.
Wij acquireren, beheren, verhuren en verkopen woningen – hoofdzakelijk in Nederland, maar steeds vaker ook in Duitsland en België. We concentreren ons daarbij op woningen gelegen op goede locaties en nabij stadscentra.Het grootste deel van ons portfolio wordt gevuld door vastgoed in Nederland, maar inmiddels bestaat het ook voor ruim een vijfde deel uit Duits onroerend goed. Het restant wordt opgevuld door enkele Belgische projecten.

Kruisstraat 56
6411 BW Heerlen
T 045 563 8300
info@stienstra.nl
http://www.stienstra.nl

Mahatma Gandhilaan 12
5653 ML Eindhoven
T 040 260 1618
info@delavastgoed.nl
www.delavastgoed.nl

Coöperatie DELA belegt sinds 1937 in vastgoed. Deze waardevaste belegging past goed bij de verzekeringsverplichtingen van DELA. DELA Vastgoed beheert, koopt en verkoopt de beleggingen in vastgoed voor de coöperatie. Een belangrijk deel van de beleggingen bestaat uit individuele winkelpanden en winkelcentra. We realiseren voor onze opdrachtgevers en klanten een hoger (dan marktconform) rendement op het door ons beheerde vermogen in vastgoed. Wij doen dit op een beheerste, duurzame en transparante wijze. DELA Vastgoed is een toonaangevende assetmanager met een leidende positie in de winkelmarkt en staat voor ultiem fun- en foodshoppen op locaties die ertoe doen.

Mahatma Gandhilaan 6
5653 ML Eindhoven
T 088 432 40 00
info@mvgm.nl
http://www.mvgm.nl

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. MVGM voert als grootste vastgoedbeheerder van Nederland beheer.
Met een landelijke dekking met meer dan 600 medewerkers die werken vanuit 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, VvE beheer, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

Europalaan 500
3526 KS Utrecht
T 030 207 21 30
info@dakwoningbeleggingen.nl
www.dakwoningbeleggingen.nl

DAK Woningbeleggingen is de NVM specialist voor de ver-, en aankoop van woningbeleggingen voor particuliere en professionele beleggers. Naast de van overheidswege juridische- en fiscale aspecten welke bij de aan-, en verkoop van een woningbelegging komen kijken, moet er ook rekening worden gehouden met de regelgeving van de betreffende gemeente, de huurinkomsten, de leegwaarde, de financierbaarheid, verhuurbaarheid, marktconformiteit etc.

Ook binnen Vereniging van Eigenaars (VvE) ontstaan veel problemen m.b.t. verhuur. Vaak is niet duidelijk hoe hiertegen op te treden en ontstaat hierdoor vaak onnodig woonoverlast.

Samen met VvE’s en VvE-Beheerders kan samen met Stichting verhuurVeilig aan oplossingen worden gewerkt door van te voren in het reglement voldoende aandacht te geven aan regels bij verhuur.

Hogehilweg 17
1101 CB Amsterdam
T 020-7157817
info@keesingtechnologies.com
www.keesingtechnologies.com

Keesing Technologies offers tailored solutions for automated ID document checking

We serve clients in over 120 countries, helping them to prevent identity fraud .

Every day our ID checking solutions are used by a wide variety of organisations such as financial institutions, government agencies, temporary employment agencies, telecom providers, vehicle rental organisations, airlines and logistics providers.

Dwarsweg 14
5301 KT Zaltbommel
T 088-5667200
info@floriaan.nl
www.floriaan.nl/

Floriaan is hét toonaangevende advies- en ingenieursbureau op het gebied van brandveiligheid. Wij beperken ons niet alleen tot de uitvoering, maar zijn juist specialist op het gebied van integrale brandveiligheid. Een onafhankelijk partner die u tijdens een roerige tijd van reorganisatie, nieuwbouw of verbouwingen begeleidt, adviseert en ondersteunt.

Sloterweg 400
1171 VK Badhoevendorp
T 020 - 603 86 30


Raadhuisstraat 22
1016 DE Amsterdam
T 085 - 273 52 78
info@meldpuntverdacht.nl
www.meldpuntverdacht.nl/

In reactie op de nieuwe Opiumwet hebben de Stichting Slachtoffer Hennepteelt en de Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt de nieuwe website www.meldpuntverdacht.nl gelanceerd. Op de site kunnen alle verhuurders en beheerders van vastgoed de controles die zij uitvoeren op hun vastgoed, gratis digitaal registreren. De reden voor deze website is dat de overheid eisen stelt aan de zorgplicht die verhuurders hebben ten aanzien van het toezicht op hun vastgoed. Maar op geen enkele wijze is het duidelijk in welke mate en hoe verhuurders en beheerders deze controles moeten uitvoeren.

Meer informatie? Neem contact op met Stichting VerhuurVeilig

Telefoonnummer:   085 - 27 35 277
Email:                          info@verhuurveilig.nl

Tweets

Invalid or expired token.

Belangrijke Links:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

En blijf maandelijks op de hoogte van het laaste nieuws
TOP